Ene goedemiddag allen. Het is hier zo’n beetje stil, ik weet het.
Redenen daarvoor:
- Ik lees het blogboek en de blog van Kelly van voor naar achteren en weer andersom. Ik wil nog een beetje bijleren en ontdekken en alles. Ik mag meedelen dat ik er wel uiterst enthousiast van word! De kans is ook groot dat er hier nog het een en ’t ander gaat veranderen kortelings, want ik ben (nog steeds) niet helemaal tevree. Maar dat zien jullie dan wel weer.
- Ik heb het druk met dingen oplossen die ik in de eerste plaats niet zou MOETEN oplossen. Zoals er zijn: nieuwe eetkamerstoelen kiezen omdat onze oorspronkelijke-amper-twee-jaar-oude-en-zo-superschone stoelen voor den helft naar de *tuut* zijn en omdat ze die niet meer kunnen maken/niet meer hebben. De nieuwe kiezen is gelukt, maar we hebben er wel meer dan enen halve dag aan in de meubelwinkel gespendeerd. En als er nu iets is dat ik ni graag doe… Bon.
- Ook druk met dingen oplossen: onze auto is zomaar een maand “dood” geweest. Alarm. Alarm. Ping. Ping. Tuut. Alarm. Vermogen weg. Garagist contacteren, garagist geen tijd wegens zelf accident. Andere garagist zoeken. Vinden. Ondertussen met de sjeez-mobiel van la nonna rondtoeren (welke trouwens mijn eerste eigen wagentje ooit was, hij blijft in de familie, jaja). Maar: HIJ (de onze dus) IS GEMAAKT. Hooray! Ik reed er vanmorgen weer mee en reed precies met ne camion, i tell you.
- Ik plan Miss M’s B-daybash. Ze verjaart pas op 28 augustus, maar door omstandigheden zullen we al van feesten doen op 15 augustus. Thema: Woezel & Pip. Nee dat koos ik niet. Dat koos miss M, elemaal zelf. Als het aan mij lag, ging alles vol flamingo’s of glitters of andere mooie kleurrijke neutrale dingen hangen en staan en.. Ge snapt het. Maar nu hebben we dus Woezel & Pip. Die schattig zijn, maar ook DRUK. (maar echt: DRUK). Ik weet alleen niet goed wat koken. Tips altijd welkom in de comments. En liefst iets dat ik kan klaarmaken en “zetten”. En niet te ingewikkeld ook als’t kan. Zijn de voorbije jaren de revue gepasseerd: koude pasta met kip en appel, mozzarella/tomaat, meloen met gandaham en hotdoooogs.
Anyway, ge snapt. Het gaat bij hier vooral om het feit dat ik ne streefbol ben, ha!
En zoals gelezen in het blogboek: beter even stilte en vollenbak terugkomen, dan iets posten “om te posten” dat op geen fluit trekt en waar ge zelf niet tevreden mee bent.
But i’ll be back, no worries. ?
0
Maak tabouleh en kipspiesjes en een paar lekkere dipjes, misschien wat Turks brood of naan erbij. Allemaal op voorhand te maken en allemaal ook koud lekker. Omnomnom!
Ja! Tabouleh had ik nog niet aan gedacht. Daarbuiten zijn er ongesneden broden besteld (dikke bokes snijden) en ligt er al een ‘koude tapas’ lijst klaar. ?
Ik heb haar blog ook nog van voor naar achter gelezen en daarna wist ik zeker dat ik zelf ook wilde bloggen. Veel plezier met de lectuur :-).
Ja ik zit voorlopig in het mooie jaar 2007.
Ik probeer een jaar per dag te lezen, dat het toch niet TE lang duurt. Maar makkelijker gezegd dan gedaan 🙂